Обурення, гнів та тривога: Барселона закликала президента Ла Ліги піти у відставку

Каталонці не хочуть, щоб Хав'єр Тебас продовжував виконувати свої функції.
2023 г., 3 квітня, 19:22
Барселона / Getty Images
Барселона / Getty Images

У понеділок, 3 квітня, Барселона на своєму офіційному сайті опублікувала заяву, в якій закликала президента Ла Ліги Хав'єра Тебаса піти у відставку.

"З огляду на серйозність інформації, що з'явилася сьогодні в понеділок у La Vanguardia, в якій президент Ла Ліги Хав'єр Тебас пов'язаний з поданням хибних доказів прокурору для звинувачення нашого клубу, ФК Барселона висловлює своє глибоке обурення, гнів і тривогу".

"З цієї причини ми наполегливо вимагаємо, щоб президент Ла Ліги з'явився на публіці, щоб пояснитися, окрім твіту, відправленого паном Тебасом рано-вранці, позбавленого змісту і з загрозливим тоном".

"ФК Барселона, як повторював останніми тижнями президент Жоан Лапорта, почувається жертвою кампанії у ЗМІ за події, яких ніколи не було: Барса ніколи не платила суддям".

Жоан Лапорта
Жоан Лапорта / Джерело: Getty Images

"У цьому переслідуванні бере участь група ЗМІ і автори думок з різним ступенем намірів, а Ла Ліга за лаштунками розпалює полум'я проти нашого клубу, за сприяння свого президента, який пішов лише в одному напрямку: намагатися засудити нас в очах громадськості до того, як факти будуть оцінені".

"Це не перший випадок, коли президент Ла Ліги використовує наявну в його розпорядженні медійну зброю, щоб завдати шкоди ФК Барселона. Однак, на відміну від його звичайної нісенітниці, ми ніколи не могли уявити, що він може спробувати звинуватити наш клуб за допомогою хибних доказів".

"Стаття, опублікована сьогодні La Vanguardia, настільки серйозна, що має насторожити всі клуби Ла Ліги з огляду на те, що в ній йдеться про методи, які жодним чином не узгоджуються з роботою президента Ла Ліги".

Хав'єр Тебас
Хав'єр Тебас / Джерело: Getty Images

Читайте також: Барселона шукає спонсорів, які допоможуть підписати Мессі

"Хоч би через той факт, що він наділяє себе повноваженнями, які йому не належать, а також з міркувань гідності та поваги до президентства Ла Ліги, пан Тебас має піти у відставку зі своєї посади".

"Тим не менш, знаючи про його одержимість переслідуванням Барселони і демонструючи його постійне неприйняття і явну ворожість до нашого клубу, ми розуміємо, що нинішній президент Ла Ліги буде наполягати на своїх зусиллях, щоб і далі завдавати шкоди нашому клубу".

Нагадаємо, що Барселону звинувачують у підкупі колишнього віце-президента технічного суддівського комітету Хосе Марії Енрікеса Негрейри.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK