Челсі - Ліверпуль 0:0: огляд матчу та результат гри 04.04.2023

Команди часто помилялися, дозволяючи один одному створювати моменти, але жоден із них так і не завершився легальним взяттям воріт.
2023 г., 4 квітня, 23:58
Челсі - Ліверпуль / Getty Images
Челсі - Ліверпуль / Getty Images

У вівторок, 4 квітня, на Стемфорд Брідж у рамках перенесеного 8-го туру АПЛ зустрілися Челсі та Ліверпуль.

Головний тренер "червоних" Юрген Клопп з виховною метою залишив у запасі певних ключових виконавців, деякі з яких з'явилися на полі в ході матчу.

Перші півгодини гри пройшли під очевидною перевагою господарів поля. Вони постійно пресингували суперника, змушуючи помилятися. На 26-й хвилині "сині" навіть зуміли забити, але гол Ріса Джеймса було скасовано через офсайд у Енцо Фернандеса.

Джерело: Getty Images

Мерсисайдці прокинулися в останні 5-10 хвилин першої половини, створивши кілька небезпечних моментів. Це продовжилося і після перерви, після чого "пенсіонери" знову заволоділи ініціативою.

На 50-й хвилині Челсі знову забив - і знову гол було скасовано. Кай Гаверц вискочив на побачення з Аліссоном, який відбив удар з ближньої дистанції, але м'яч відскочив прямо в німця, після чого влетів у ворота. На повторі суддя побачив, що м'яч влучив Гаверцу в руку.

Джерело: Getty Images

До останніх хвилин команди не відрізнялися якісною грою, регулярно припускаючи помилок. У якийсь момент Джордан Гендерсон на підвищених тонах поговорив з Аліссоном, що явно вказує на не саму здорову атмосферу в клубі.

Джерело: Getty Images

За 12 хвилин до кінця поєдинку на полі з'явився Михайло Мудрик, але українець, на жаль, нічим помітним не відзначився.

У підсумку команди розписали нульову нічию, яка не допомогла жодній з них у турнірному плані: Челсі залишився в другій частині таблиці з 39 очками, а Ліверпуль йде восьмим, заробивши 43 очки.

Статистика мачту Челсі - Ліверпуль 8-го туру АПЛ

Челсі - Ліверпуль 0:0

Володіння м'ячем: 49% - 51%
Удари: 12 - 7
Удари в площину: 3 - 4
Фоли: 6 - 17
Очікувані голи (xG): 2.29 - 0.38

Челсі: Аррісабалага - Фофана, Кулібалі, Кукурелья - Джеймс, Фернандес, Канте (Галлагер, 69), Чілвелл (Мудрик, 78) - Гаверц, Фелікс (Стерлінг, 85), Ковачич.

Ліверпуль: Аліссон - Гомес, Конате, Матіп, Цімікас (Робертсон, 65) - Джонс (Мілнер, 79), Фабіньо, Гендерсон - Жота, Фірміно (Салах, 65), Нуньєс (Гакпо, 79).

Попередження: Ковачич - Матіп, Цімікас, Джонс, Фабіньо.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Челсі АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK