"Нового Пеле не буде": тінейджер із Реалу попросив не порівнювати його з королем футболу

Бразильський форвард все частіше потрапляє під критику ЗМІ через свою низьку результативність та порівняння з легендарним футболістом.
2023 г., 5 квітня, 11:59
Ендрік / Getty Images
Ендрік / Getty Images

З того моменту, як у грудні 2022 року мадридський Реал оголосив про трансфер 16-річного Ендріка, увага до бразильця примножилася.

У зв'язку з цим він все частіше став потрапляти під шквал критики за свою невидатну результативність (один гол у 13 матчах). Проте сам гравець розповів про цю ситуацію зі свого погляду.

"Мене не бентежить те, що я не забиваю голи, тому що я знаю, що все прийде само по собі. Мені просто потрібно тримати свій розум сильним. Критика не вщухне, і мені доведеться терпіти її все більше і більше", - цитує Ендріка AS.

"Ніхто не повинен мене жаліти або гладити по голові. Іноді я запитую себе: чому так багато ЗМІ зосередили увагу на мені? Я не просив про це. Бувають ситуації, які переходять межу. "А, це новий Пеле". Чувак, ніхто не буде новим Пеле, він король футболу. Я не можу просити людей не говорити про моє життя. Завжди знайдуться люди, які нападуть на мене".

Читайте також: Хаві: Я вважаю Реал фаворитом у Кубку Іспанії

За трансфер молодого футболіста Реал заплатив Палмейрасу 35 мільйонів євро. Однак Ендрік переїде до Мадриду лише у 2024 році, коли йому виповниться 18 років.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK