"Це не Кіліан Сен-Жермен": Мбаппе розкритикував ПСЖ за рекламний ролик

Француз продовжує боротися з усіма за використання прав на своє зображення.
2023 г., 7 квітня, 13:23
Кіліан Мбаппе / Getty Images
Кіліан Мбаппе / Getty Images

Кіліан Мбаппе розкритикував ПСЖ за те, що клуб, не отримавши його дозволу, використав інтерв'ю з ним у відео, що рекламує абонементи на сезон-2023/24 років, повідомляє The Athletic.

Парижани опублікували рекламний ролик, зроблений на Парк де Пренс за участю 24-річного форварда.

Мбаппе у своїх соціальних мережах опублікував звернення, в якому він стверджує, що інтерв'ю було оформлено як "звичайне інтерв'ю в день клубного маркетингу" і що його не поінформували про те, для чого воно використовуватиметься.

"Я щойно взяв участь у перегляді кампанії по оновленню абонементів клубу на сезон-2023/24. Мене жодного разу не поінформували про зміст інтерв'ю з моїм інтерв'юером".

"Це виглядало як звичайне інтерв'ю на клубному маркетинговому дні. Я не згоден з опублікованим відео. Ось чому я борюся за права на індивідуальне зображення. ПСЖ — великий клуб і велика родина, але це точно не Кіліан Сен-Жермен".

https://www.instagram.com/k.mbappe/
https://www.instagram.com/k.mbappe/

Читайте також: Мбаппе підтримав Лукаку після расистського скандалу у матчі з Ювентусом

У результаті представник клубу провів телефонну розмову з оточенням футболіста, щоб пояснити проблему та усунути будь-які непорозуміння.

Варто зазначити, що Мбаппе і раніше висловлював стурбованість і вживав заходів щодо прав на своє зображення.

Так, у березні 2022 року він очолив бойкот гравців збірної Франції, які не хотіли брати участь у рекламі сайтів азартних ігор та мережі швидкого харчування.

У вересні він вирішив не брати участь у фотосесії через відмову Федерації футболу Франції змінити угоду про права на зображення з гравцями. Згодом Федерація футболу Франції заявила, що прийме умови Мбаппе.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ПСЖ Ліга 1 Кіліан Мбаппе

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK