Магуайр висловився про своє становище в Манчестер Юнайтед

Англієць не проти сидіти на лаві запасних.
2023 г., 10 квітня, 19:21
Харрі Магуайр / Getty Images
Харрі Магуайр / Getty Images

Захисник Манчестер Юнайтед Харрі Магуайр висловився про свою роль у команді.

"Моя робота - це завжди бути готовим і тренуватися якнайкраще. Запитайте будь-кого в роздягальні - я тренуюся старанно. У всьому, будь то гра на флангах або володіння м'ячем, і я завжди докладаю додаткових зусиль. Я довів це, тому що щоразу, коли мені надавалася можливість грати за клуб цього року та представляти країну на чемпіонаті світу та у відборі, я відчував, що знаходжусь на своєму місці та виступаю дійсно добре.

Читайте також: Вчасно спохватились: У Манчестер Юнайтед незадоволені грою Магуайра в обороні

Цього року я відчуваю, що перебуваю у відмінному моральному та фізичному стані, і щоразу, починаючи гру, я процвітав. Але я також розумію, що в клубі є чудові центральні захисники. У нас є чотири центральні захисники світового рівня: крім мене, є ще Лісандро, Рафа та Віктор. Я впевнений, що з цього моменту і до кінця сезону ми стимулюватимемо один одного і боротимемося за місце у складі. Але якщо тебе не оберуть, потрібно бути готовим до боротьби та скористатися шансом, коли він з'явиться", – сказав Магуайр в інтерв'ю The Athletic.

У поточному сезоні на рахунку 30-річного англійця 12 матчів у рамках АПЛ, у яких футболіст переважно виходив на поле з лави запасних.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK