Президент Барселони виступив з офіційними поясненнями стосовно справи Негрейри

Глава каталонського клубу відкинув усі підозри щодо можливої ​​корупції.
2023 г., 17 квітня, 13:54
Жоан Лапорта / AS
Жоан Лапорта / AS

Президент Барселони Жоан Лапорта на прес-конференції висловився про справу Хосе Марії Енрікеса Негрейри.

"Доброго ранку всім. Я приїхав сюди як головний представник Барселони. Я звертаюся до партнерів, до суспільної думки в цілому, щоб дати роз'яснення у справі Негрейри.

Справа, події якої відбулися кілька років тому і не належать до сфери відповідальності нинішнього керівництва. Це вимагає осмислення через суперечки. Протягом двох місяців ми зазнавали жахливої ​​наклепницької кампанії. Ці відомості та висновки не мають нічого спільного з реальністю.

Барселона була взірцем чесної гри. Ми пишаємося тим, що зробили свій внесок у спорт. Барселона перемагала протягом десятиліть, і ми продовжуємо перемагати завдяки зусиллям, таланту наших гравців, тренерів, працівників, а також наших партнерів та вболівальників.

Коли Барселона перемагає, ми святкуємо це разом. І коли ми програємо, ми не шукаємо виправдання. Це спорт. Барселона – це поєднання цінностей.

Читайте також: Лапорта: Барселона стала жертвою загальної кампанії з дискредитації

Нам у Барселоні подобається, як ми виграємо, нам подобається перемагати, граючи добре. Нам не подобається вигравати через погане суддівство. Як у великого клубу, ми маємо недоброзичливців, і вони намагаються підірвати наш престиж. Із заздрощів чи чогось ще. Вони нічого не досягнуть.

Жодна кампанія з дискредитації не завадить Барселоні залишатися еталоном світового спорту та залишатися предметом захоплення мільйонів каталонців, а також мільйонів інших людей у ​​всьому світі.

Коли виникла ця суперечка, я негайно виступив і сказав, що зрозуміло, що це спланована кампанія проти Барселони і що це не випадковість. Ми замовили внутрішнє розслідування, яке було доручено зовнішній фірмі. Це дозволяє отримати більше інформації.

У мене з'явилася інформація, якої раніше не було. Я почну з цього категоричного твердження: Барселона ніколи не робила жодних дій, які мали б кінцеву мету порушити конкуренцію в турнірі, щоб отримати перевагу", – наводить слова Лапорти видання As.

Нагадаємо, каталонців звинувачують у корупції через виплати колишньому віце-президенту технічного суддівського комітету.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Жоан Лапорта

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK