Ребров може продовжити контракт з Аль-Айном - журналіст

Доля українця все ще оповита туманом невідомості.
2023 г., 18 квітня, 14:54
Сергій Ребров / alainclub.ae
Сергій Ребров / alainclub.ae

Арабський журналіст Мохаммед Хамад спростував інформацію про те, що Сергій Ребров узгодив контракт з УАФ.

За словами Хамада, доля Реброва все ще залишається невідомою. Він може продовжити договір з Аль-Айном, адже, має намір виграти з клубом азіатську ЛЧ.

"З'явилася новина від українського спортивного коментатора про те, що президент УАФ Андрій Павелко домовився з Сергієм Ребровим про 3-річний контракт, а офіційне оголошення буде зроблено протягом 14 днів. І ця новина не відповідає дійсності, оскільки тренер вийшов і особисто заявив, що перемовин з українською федерацією не було, одразу після того, як він вибив Аль-Васл із півфіналу Кубка, а за два матчі до цього заявив, що не мав жодної пропозиції від української федерації.

Контракт Реброва з Аль-Айном діє до 2023 року. Під час нього він зосереджується лише на підготовці команди для здобуття титулів, особливо тому, що вона лосі є кандидатом на дубль у Кубку і все ще бореться за титул у чемпіонаті. Тренер може оголосити про продовження контракту з Аль-Айном після завершення сезону, якщо клуб зможе виконати деякі запити щодо нього по гравцях. Тренер поставив перед собою перемогу в Лізі чемпіонів АФК як мету в наступному сезоні, Він хоче досягти цього.

Те, що зараз робить українська федерація, є спробою замаскувати катастрофічний провал, який спіткав український футбол, особливо після нещодавньої поразки від Англії з рахунком 2:0", - написав Хамад у своєму twitter-акаунті.

Нагадаємо, що В.О. Головного тренера України є Руслан Ротань. Крім Реброва на посаду головного тренера "синьо-жовтих" за інформацією Фабріціо Романо, є Славен Біліч.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сергій Ребров Аль-Айн

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK