Тухель - про поєдинок із Ман Сіті: Арбітру я б поставив найгіршу з можливих оцінок

Наставник Баварії залишився незадоволений підсумками минулого матчу.
2023 г., 20 квітня, 09:50
Томас Тухель та Клеман Тюрпен / Getty Images
Томас Тухель та Клеман Тюрпен / Getty Images

У рамках чвертьфіналу ЛЧ Баварія зіграла матч-відповідь із Ман Сіті і зіграла внічию 1:1.

Після завершення матчу наставник мюнхенців Томас Тухель піддав критиці арбітра поєдинку Клемана Тюрпена, заявивши, що той заслуговує на найгіршу з можливих оцінок.

"Ми забили їм двічі і загалом зіграли краще, ніж у Манчестері тиждень тому. Але нам загалом не пощастило протягом усіх 180 хвилин цієї дуелі.

Я дуже задоволений обома іграми проти Манчестер Сіті і тим, як ми грали сьогодні. Ми грали на рівних із найкращою на сьогодні командою Європи.

Була різниця у впевненості в собі та формі. За кілька помилок, яких ми припустилися біля своїх воріт в обох матчах, нас покарали. Я не думаю, що рахунок відображає перебіг подій у протистоянні.

Сьогодні дві речі були на неналежному рівні: поле й арбітр. Я б поставив йому оцінку 6 балів, найгіршу з можливих. Від його першого і до останнього рішення. Я навіть не бачив фолу в моменті з пенальті, який він нам призначив.

Ми все ще знайомимося з командою. Я беру участь у всіх процесах у клубі і висловлю свою думку. Я не думаю, що ми будемо колись сваритися через це.

Але спочатку ми повинні отримати максимум від наявних у нас футболістів, перш ніж думати про посилення", - заявив німецький фахівець.

Нагадаємо, що на ISPORT доступний відеоогляд матчу Баварія - Ман Сіті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK