Вишняк - про поразку від Зорі: Нам не вистачило ресурсу, щоб піддавити за рахунок силової боротьби

Наставник Колоса поділився думками про минулий поєдинок.
2023 г., 21 квітня, 19:44
Ярослав Вишняк / ФК Колос Ковалівка
Ярослав Вишняк / ФК Колос Ковалівка

У рамках 22 туру чемпіонату України Колос поступився Зорі.

Коуч клубу з Ковалівки Ярослав Вишняк поділився думками про програш у цьому матчі. За словами фахівця, його команді не вистачило кадрового ресурсу.

"Враження від гри двоякі - пропущений м'яч зі стандарту, звичайно, вплинув на гру. Зоря грала на контратаках, що вони люблять робити - у них є для цього швидкі й технічні гравці. Нам довелося розкриватися і йти вперед. Після вилучення ми отримали перевагу, але довго не могли закрити Зорю на її половині поля. Вони навіть у меншості створювали моменти. Нам не вдалося швидко перебудуватися. Якщо розділяти гру на частини, то в останній ми могли відігратися, але не зробили цього. Хотілося б більшого.

Я випустив усіх атакувальних гравців, які були в заявці. Навалу щоб зробити потрібні два нападники. Лисенко втомився і не міг рухатися - він віддав усе на полі. Випустив Попова... Безбородько травмований. Ісаєнко невисокий гравець, Болбат - технічний. За рахунок кого створювати навалу? Перебудувалися на гру у два інсайда, поклали м'яч униз, хотіли розіграти до вірного і забити гол. Знайти високих нападників складно. Кадрова ситуація не дозволила створювати тиск на суперника. Не вистачило ресурсу, щоб підтиснути за рахунок силової боротьби.

Наступний матч проти Шахтаря. Які прогнози? Будемо готуватися до серйозної гри. Ми перевіряємо свій рівень на тлі Зорі. Чи зможемо грати на рівних із ними? Такі матчі показують, де нам потрібно працювати і що посилити. Ми будемо мотивовані, граємо вдома, будемо намагатися показувати свій футбол і ставати сильнішими. У нас Золотов отримав четверту картку і пропустить гру. Смирний і Безбородько травмовані, Ємець відновився після рецидиву, Ісаєнко тільки набирає форму. Кожна команда з цим стикається. Будемо вибирати сильніших гравців", - сказав Вишняк.

Нагадаємо, що Колос перебуває на 6 місці в УПЛ, маючи 30 пунктів в активі


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK