Артета: Камбек довів, що Арсенал не зливає матчі

Іспанський фахівець став на захист своїх підопічних після серії невдалих ігор.
2023 г., 22 квітня, 10:59
Мікель Артета / Getty Images
Мікель Артета / Getty Images

Лондонський Арсенал на своєму полі не зміг обіграти найгіршу команду АПЛ, зігравши із Саутгемптоном унічию 3:3.

Під час матчу "каноніри" поступалися 1:3, проте на останніх хвилинах вони забили два голи, що дозволило їм заробити одне очко.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета заявив, що це стало чудовим доказом того, що його підопічні не зливають матчі у найвідповідальніший момент.

"Очевидно, що в цей момент з'являється занепокоєння, воно впливає на деяких гравців, якщо вони сумніваються. Нам потрібно відкинути ці сумніви і підготуватися до гри в Манчестері, щоб перемогти", - цитує іспанця Sky Sports.

"У футболі трапляються моменти, коли ви припускаєтеся помилок або переживаєте не найкращі моменти. Від цього потрібно йти, гравці реагували протягом усієї гри. Вони не злили гру і сказали: "Окей, я тут ні до чого", після чого вони сховалися . Вони справді хотіли зробити більше".

Джерело: Getty Images

"Я не бачу невпевненості. Я не бачив, щоб хтось із гравців почав ховатися, вони ризикували і брали на себе ініціативу. Ось чому ми створили моменти, які ми створили, тому ми зробили камбек, зробивши рахунок 3:3 і ми повинні були виграти матч. Впевненість є".

У наступному турі Арсенал вирушить у гості до Манчестер Сіті. Матч двох лідерів чемпіонату Англії відбудеться у середу, 26 квітня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK