Тен Хаг дав обіцянку фанатам Манчестер Юнайтед щодо фіналу кубка Англії

Нідерландець розуміє почуття вболівальників "червоних дияволів", які не хочуть, щоби Манчестер Сіті виграв требл цього сезону.
2023 г., 24 квітня, 12:15
Ерік тен Хаг / Getty Images
Ерік тен Хаг / Getty Images

За рахунок перемоги над Брайтоном у серії пенальті у рамках півфіналу кубка Англії, Манчестер Юнайтед зустрінеться з Манчестер Сіті у фіналі турніру.

На даний момент "червоні дияволи" залишаються єдиною англійською командою, яка вигравала требл. Однак у нинішньому сезоні крім кубка Англії "містяни" також претендують на перемогу в АПЛ та Лізі чемпіонів.

Фанати Юнайтед пишаються цим досягненням, а тому вони не бажають, щоб їхні "галасливі сусіди" виграли требл. Це розуміє Ерік тен Хаг.

"Звичайно, я розумію почуття вболівальників МЮ з цього приводу. Ми зробимо все, щоб завоювати для них другий трофей (у сезоні). Ми віддамо все, що є у мене, все, що є у команди, у персоналу, ми віддамо все, щоб зробити це", - цитує тренера Manchester Evening News.

Джерело: Getty Images

"Уболівальники можуть бути впевнені в тому, що ми зробимо все, що в наших силах. Ми хочемо викластись проти Сіті на всі 100%. Хоча це буде непросто, адже у них чудова команда. Але в нас теж відмінна команда та відмінні гравці, і ми можемо перемогти їх".

"Ми — доказ того, що ми можемо перемогти їх, але для цього ми маємо провести ідеальну гру".

Фінал кубка Англії між Манчестер Юнайтед та Манчестер Сіті відбудеться вже після закінчення чемпіонату, 3 червня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK