Манчестер Сіті - Арсенал: прогноз на матч чемпіонату Англії 26.04.2023

Команди зустрінуться в 33-му турі чемпіонату Англії-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 26 квітня, 14:40
Манчестер Сіті - Арсенал / Getty Images
Манчестер Сіті - Арсенал / Getty Images

У середу, 26 квітня, відбудеться центральний матч 33-го туру чемпіонату Англії, в якому зіграють Манчестер Сіті та Арсенал.

Лондонський клуб йде на першому місці в таблиці, але у команди Хосепа Гвардіоли є кілька ігор у запасі. Очне протистояння це можливість одним наздогнати і обійти, а іншим відірватися від головного суперника в боротьбі за чемпіонство.

Матч пройде в Манчестері на стадіоні Етіхад. Стартовий свисток матчу пролунає о 22:00 за київським часом.

Коефіцієнт і ставки на матч 33-го туру АПЛ Манчестер Сіті - Арсенал

У поєдинку національного чемпіонату фаворитом зустрічі є підопічні Гвардіоли. Букмекери вважають, що шансів на успіх більше мають "містяни".

Прогноз букмекерів на матч Манчестер Сіті - Арсенал:

  • перемога Манчестер Сіті - 1,61
  • нічия - 4,6
  • перемога Арсеналу - 5,9

На думку букмекерів, у грі національного чемпіонату варто очікувати від команд більше двох забитих голів. Якщо вас цікавлять ставки, то можна ризикнути і поставити на результат "Тотал більше 2,5" з коефіцієнтом 1:2.

При цьому, судячи з коефіцієнтів, букмекери вірять, що голами відзначаться обидві команди - на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом 1,70.

Статистика протистояння Манчестер Сіті - Арсенал

Команди мають величезну історію особистих протистоянь, які проходили в рамках національних турнірів, так і на міжнародній арені. Загалом команди провели між собою 210 матчів, за підсумками яких кращу статистику має лондонський клуб.

Манчестер Сіті - Арсенал
65 Перемоги 100
45 Нічиї 45
263 Голи 328

Востаннє команди зустрічалися між собою в лютому поточного року в рамках 12-го туру чемпіонату Англії. Манчестер Сіті на виїзді переграв лондонську команду.

Арсенал - Манчестер Сіті 1:3
Голи: Сака, 42 (пен.) - Де Брюйне, 24, Гріліш, 72, Голанд, 82.

Арсенал: Рамсдейл - Томіясу (Вайт, 83), Саліба, Габріель, Зінченко - Едегор, Жоржиньо, Джака (Вієйра, 83) - Сака, Нкетіа, Мартінеллі (Троссард, 76).

Манчестер Сіті: Едерсон - Вокер, Діаш, Аке - Родрі, Сілва, Марез (Аканджі, 61), Де Брюйне (Філліпс, 87), Гюндоган, Гріліш (Фоден, 77) - Голанд.

Попередження: Томіясу, Нкетіа - Вокер, Едерсон, Гріліш.

У турнірній таблиці АПЛ Арсенал йде на першому місці, маючи 75 очок після 32 зіграних турів. Манчестер Сіті йде слідом із 70 балами після 30 матчів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK