Манчестер Сіті - Арсенал 4:1 відео голів і найкращих моментів матчу 26.04.23

Пропонуємо до вашої уваги огляд поєдинку англійської Прем'єр-ліги.
2023 г., 27 квітня, 09:02
Манчестер Сіті розгромив Арсенал / Getty Images
Манчестер Сіті розгромив Арсенал / Getty Images

У середу, 26 квітня, Манчестер Сіті приймав на своєму полі лондонський Арсенал у рамках 33-го туру англійської Прем'єр-ліги.

У протистоянні двох претендентів на чемпіонство "містяни" впевнено розібралися з опонентом, розгромивши його з рахунком 4:1.

Господарі поля вийшли вперед уже на сьомій хвилині поєдинку завдяки результативному удару Кевіна Де Брюйне, а перед перервою перевагу команди Хосепа Гвардіоли подвоїв Джон Стоунз.

У другій половині зустрічі бельгійський півзахисник Манчестер Сіті оформив дубль, на що Арсенал лише під кінець зустрічі відповів голом Роба Голдінга. Проте у компенсований до матчу час Ерлінг Голанд довів рахунок знову до розгромного.

Арсенал продовжує лідирувати в турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи Манчестер Сіті на два очки, але зігравши на два матчі більше.

До вашої уваги відео всіх голів матчу Манчестер Сіті - Арсенал у 33-му турі АПЛ:

Манчестер Сіті - Арсенал 4:1

Голи: Де Брюйне, 7, 54, Стоунз, 45+1, Голанд, 90+5 - Голдінг, 86.

Манчестер Сіті: Едерсон - Вокер, Стоунз, Діаш, Аканджі - Гюндоган (Марез, 72), Родрі, Де Брюйне (Альварес, 80) - Сілва, Голанд, Гріліш (Фоден, 87).

Арсенал: Рамсдейл - Вайт, Голдінг, Габріель, Зінченкко - Едегор (Сміт-Роу, 71), Парті, Джака (Жоржиньо, 60) - Сака (Нельсон, 80), Жезус (Нкетія, 80), Мартінеллі (Троссард, 60).

Попередження: Діаш, Гріліш, Родрі - Парті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK