Гвардіола висловився про свої плани на найближче майбутнє

Іспанець не планує завершувати кар'єру.
2023 г., 30 квітня, 11:19
Пеп Гвардіола / Getty Images
Пеп Гвардіола / Getty Images

Наставник Манчестер Сіті Пеп Гвардіола висловився про те, наскільки йому комфортно працювати у складі чинних чемпіонів Європи.

Іспанський фахівець заявив, що для нього робота в одній з найкращих команд світу відчувається привілегією, тому, він насолоджується своїм становищем і не має наміру завершувати кар'єру.

"Мені пощастило, тому що я маю привілей працювати в одній з найкращих команд світу. Такі мої відчуття від роботи тренером. Чому я маю зупинятися?

Боротьба за титули наприкінці сезону - це найкраще, що може дати ця професія. Я знаю, що якщо ми не виграємо требл, люди сприйматимуть цей сезон як провальний сезон. Це складно зрозуміти, але це не має значення.

Я очікую, що ми зможемо це зробити. Важливо те, чого ми вже досягли цього року. Подальші успіхи залежать тільки від нас, тому потрібно працювати.

Ми не можемо заперечувати, наскільки винятковими були б відчуття від здобуття ще одного титулу. Якщо це можливо, ми маємо спробувати це зробити. Якщо ні, то й говорити нема про що.

Мені подобається бути в цьому клубі, тому що в нас є шанс зробити людей щасливими, а не заради історії чи залу трофеїв. Що це взагалі означає в житті? Коли ви йдете, ви рухаєтеся в якомусь напрямку. Ось і все. Я більш ніж вдячний за те, що провів частину свого життя з цими неймовірними гравцями", - заявив іспанський фахівець.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 квітня, Ман Сіті зіграє з Фулгемом у рамках АПЛ о 16:00 за Києвом.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ман Сіті Пеп Гвардіола

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK