Борнмут - Челсі 1:3: огляд матчу та результат гри 06.05.2023

Френк Лемпард здобув свою першу перемогу на чолі "синіх" під час другого пришестя.
2023 г., 6 травня, 19:00
Борнмут - Челсі / Getty Images
Борнмут - Челсі / Getty Images

У суботу, 6 травня, на Віталіті Стедіум пройшов матч 33 туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Борнмут приймав у гостях Челсі.

Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі "синіх", тоді як Ілля Забарний залишився на лаві запасних "вишень".

Досить швидко гості вийшли вперед. Конор Галлахер влучним ударом головою замкнув подачу у виконанні Н'Голо Канте. Проте радість команди Френка Лемпарда була короткочасною.

Джерело: Getty Images

Незабаром Раян Крісті видав пас під удар одноклубнику, яким виявився Матіас Вінья, який відправив м'яч у ворота Кепи Аррісабалаги.

На 63-й хвилині з поля пішов Мудрик, котрий у першому таймі отримав жовту картку за симуляцію. Забарний на полі так і не з'явився.

І все-таки Челсі зміг здобути першу перемогу під керівництвом Лемпарда. На 82-й хвилині Хакім Зієш подав зі штрафного на дальню штангу, де Бенуа Бадьяшиль пробив у дотик. Нето хоч і дістав м'яч, але відбив його прямо у ворота.

Джерело: Getty Images

Майже відразу питання про переможця поєдинку було закрито. Рахім Стерлінг увірвався до штрафного майданчика і покотив на Жоау Фелікса, який щойно вийшов. Португалець ударив низом у ближній кут, а м'яч рикошетом від штанги влетів у ворота.

Джерело: Getty Images

Челсі перервав шестиматчеву серію поразок і піднявся на одинадцяте місце в таблиці АПЛ, заробивши 42 очки. Борнмут залишився на 14 місці, маючи в активі 39 очок.

Статистика матчу Борнмут - Челсі 35-го туру АПЛ

Борнмут - Челсі 1:3
Голи: Вінья, 21 - Галлагер, 9, Бадьяшіль, 82, Фелікс, 85.

Володіння м'ячем: 33% - 67%
Удари: 10 - 11
Удари в площину: 4 - 5
Фоли: 9 - 11
Очікувані голи (xG): 1.12 - 1.31

Борнмут: Нето - Сміт, Сенесі, Келлі, Вінья - Ротвелл (Кук, 59), Лерма, Уаттара, Біллінг, Крісті (Семеніо, 84) - Соланке (Брукс, 90).

Челсі: Аррісабалага - Чалоба, Сілва, Бадьяшіль, Чілвелл (Аспиликуэта, 76) - Канте (Стерлінг, 63), Фернандес, Галлагер - Мадуеке (Зиеш, 76), Гаверц (Фелікс, 84), Мудрик (Лофтус-Чік, 63).

Попередження: Сенесі - Мудрик, Канте, Бадьяшіль.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Борнмут АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK