Де Дзербі: Брайтон має сконцентруватися на виступах, а не результатах

Італієць попросив свою команду зосередитись на тому, щоб продовжувати грати у своєму стилі.
2023 г., 8 травня, 10:26
Роберто Де Дзербі / Getty Images
Роберто Де Дзербі / Getty Images

Перед матчем 35 туру АПЛ проти Евертона головний тренер Брайтона Роберто Де Зербі заявив, що його підопічні мають зосередитися на виступах, а не результатах.

Це пов'язано з тим, що "чайки" серйозно претендують на те, щоб уперше в історії клубу пробитися до єврокубків.

"Ми повинні думати не про результати, ми повинні бути зосереджені лише на нашому стилі, нашій якості гри, отримувати задоволення, показувати свою якість", - цитує італійця The Athletic.

"Ми не готові думати тільки про результат, тому що не звикли грати на цю мету. Щоб думати тільки про результат, треба вдосконалюватися. Я не люблю думати тільки про результат".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Футбол сьогодні: Ювентус - Мілан, матчі Ліверпуля, МЮ, Жирони, Челсі, Баварії, Баєра та ігри УПЛ

Брайтон переміг Евертон у першому колі на Гудісон Парк з рахунком 4:1, коли "ірисками" керував ще Френк Лемпард. Але Де Зербі очікує, що гості під керівництвом Шона Дайча будуть серйознішим опонентом.

"Це зовсім інша ситуація. Коли ми виграли у першому матчі, це була інша команда. В останній частині сезону гри завжди складніше. Це буде дуже важка гра, бо це сильна команда. Але ми хочемо досягти нашої мети".

"Усім ясно, що ми боремося за Європу з великими командами, Тоттенгемом, Астон Віллою, Ліверпулем. На даний момент ми заслуговуємо на те, щоб зайняти кращу позицію".

Матч Брайтон – Евертон відбудеться у понеділок, 8 травня. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK