Рамсдейл розповів про особливу мотивацію Арсеналу перед матчем проти Ньюкасла.

Лондонський клуб не дав повторитися тому, що сталося минулого сезону.
2023 г., 8 травня, 13:20
Аарон Рамсдейл / Getty Images
Аарон Рамсдейл / Getty Images

Лондонський Арсенал продовжує боротьбу за чемпіонство Англії завдяки виїзній перемозі над Ньюкаслом (2:0).

Після матчу голкіпер "канонірів" Аарон Рамсдейл зізнався, що до того, як вийти на газон Сент-Джеймс Парк, їм показали ту частину документального серіалу про клуб "Все чи нічого", в якому лондонці рік тому поступилися Ньюкаслу та програли боротьбу за зону Ліги чемпіонів.

"Велика гордість і невелике полегшення прийти сюди і влаштувати виставу, особливо після розмов про те, що сталося минулого року", - цитує воротаря The Athletic. "Ми хотіли нав'язати себе грі та натовпу".

"Про неї (торішню гру) не згадувалося до зустрічі перед тим, як ми покинули готель. Тренер показав нам уривок з торішнього документального фільму, показав усі наші обличчя, включаючи персонал, і показав, як нам було боляче".

"Щойно ми вийшли з готелю, у нас з'явилося пекуче відчуття, що сьогодні все буде по-іншому. Можливо, це дало нам додаткову мотивацію. Коли нам потрібно було копнути глибше, це дійсно допомогло нам".

Завдяки цій перемозі Арсенал тримається на відстані одного очка від Манчестер Сіті, котрий зіграв на один матч менше. У наступному турі команда Мікеля Артети прийме у гостях Брайтон.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK