Облак може пропустити залишок сезону через операцію на шиї

Атлетіко пропонує своєму воротареві лягти на операцію, яка позбавить його проблеми, яка заважає йому грати.
2023 г., 10 травня, 18:24
Ян Облак / Getty Images
Ян Облак / Getty Images

Голкіпер мадридського Атлетіко Ян Облак досі не повернувся до тренувань. Цілком можливо, що цього не станеться до настання міжсезоння.

За інформацією Marca, протягом усього сезону 30-річний словенец має проблеми з шиєю. Попри це він продовжував грати, щоб не залишати команду без основного воротаря.

Проте останнім часом біль посилився і після недавнього матчу проти Барселони (0:1) Облак перестав з'являтися на полі, пропустивши останні три гри.

Очікувалося, що йому стане легше перед наступним матчем проти Ельче (14 травня), але покращень у його стані так і не відбулося. Команда вже практично гарантувала собі місце у Лізі чемпіонів, а тому перед нею та гравців постало питання.

Читайте також: Футбол сьогодні: Арсенал, Барселона, Атлетико та Баєр зіграють у Лізі чемпіонів

"Матрацники" пропонують Облаку лягти на операцію, яка позбавить його проблеми, а його відновлення займе кілька місяців. Це ідеальний варіант, на думку Дієго Сімеоне, який хоче, щоб його основний воротар був повністю готовий перед стартом наступного сезону.

При цьому наголошується, що фінальне слово залишається за самим Облаком, який ще не визначився і шукає альтернативні варіанти.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK