Фернандеш: Манчестер Юнайтед заслуговує грати у Лізі чемпіонів

На думку португальця, перед стартом сезону ніхто не очікував, що манкуніанці боротимуться за топ-4.
2023 г., 11 травня, 22:36
Бруно Фернандеш / Getty Images
Бруно Фернандеш / Getty Images

Манчестер Юнайтед» на одне очко випереджає Ліверпуль у боротьбі за четверте місце АПЛ, зігравши на один матч менше.

Доля останнього місця в зоні Ліги чемпіонів знаходиться в руках команди Еріка тен Хага, яка останнім часом проводить не найкращу серію, програвши три з останніх шести поєдинків.

Бруно Фернандеш, який жодного разу не долав груповий етап Ліги чемпіонів у своїй англійській кар'єрі, вважає, що "червоні дияволи" належать до елітного клубного турніру Європи.

"Ми хочемо футболу Ліги чемпіонів", - цитує португальця Sky Sports. "Цей клуб заслуговує на це, цей клуб має бути в такому становищі".

"Я думаю, що ці гравці теж заслуговують на те, щоб бути там. У нас така чудова команда, яка проробила чудову роботу цього сезону, коли ніхто не думав, що Манчестер Юнайтед зможе боротися за четвірку найкращих".

Джерело: Getty Images

"Ми знаємо, що всі зараз кажуть: "О, Манчестер Юнайтед був чудовий", але я пам'ятаю, що на початку сезону ніхто не ставив нашу команду в шістку кращих. Тому я думаю, що це хороший сюрприз для них, але не для нас".

"Ми знали, що можемо бути там, ми знали, що можемо бути ще вище у лізі. Думаю, скоро цей клуб, ці гравці боротимуться за набагато більші речі".

Читайте також: Власники Манчестер Юнайтед визначилися, кому вони продадуть клуб

Для того, щоб гарантувати собі місце у Лізі чемпіонів наступного сезону, Манчестер Юнайтед має виграти три з останніх чотирьох матчів АПЛ.

У наступному турі манкуніанці прийматимуть у гостях Вулвергемптон. Зустріч відбудеться у суботу, 13 травня. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK