Зозуля та Лунін відвідали захід, присвячений відкриттю Євробачення

Українські футболісти отримали запрошення від посла Великої Британії.
2023 г., 12 травня, 20:58
Роман Зозуля та Андрій Лунін / instagram.com/zozulyaroman
Роман Зозуля та Андрій Лунін / instagram.com/zozulyaroman

Нападаючий Райо Махадаонда Роман Зозуля та голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін відвідали захід, присвячений відкриттю Євробачення-2023.

Про це українські футболісти повідомили в Instagram.

"Мав честь отримати запрошення від посла Великої Британії Г'ю Елліотта на прийом присвячений відкриттю Євробачення, який організували Посольство України в Іспанії спільно з Посольством Британії.

Читайте також: Зозуля емоційно відреагував на чергове звірство солдатів рф

Тішить, що була можливість обговорити подальшу тісну співпрацю з посольством Британії щодо допомоги та підтримки України. Зустрівся з представниками громади, познайомився з різними активними діячами.

Приємно відчувати підтримку і небайдужість до ситуації в Україні, за що я, як громадянин України висловлюю щиру подяку дипломатам Великобританії!" - написав Зозуля.

Нагадаємо, що нинішнє Євробачення, попри торішню перемогу українців, було перенесено до Ліверпуля через російське вторгнення в Україну.

Раніше повідомлялося, що Андрій Лунін придбав рукавички Олександра Усика на благодійному аукціоні Романа Зозулі, а за виручені кошти вдалося купити два авто для українських військових.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK