Тренер чемпіона Польщі відреагував на чутки про зацікавленість із боку Динамо

Наставник Ракува зазначив, що не проти попрацювати за кордоном.
2023 г., 16 травня, 16:58
Марек Папшун / Getty Images
Марек Папшун / Getty Images

Головний тренер польського Ракува Марек Папшун прокоментував чутки про інтерес до його персони з боку київського Динамо.

За словами наставника чемпіона Польщі, він не проти попрацювати в іншій країні з перспективним проектом, але зараз нічого конкретного щодо свого майбутнього сказати не може.

Читайте також: Тренер польського чемпіона може очолити Динамо

"Можливість роботи в київському Динамо? Мені справді важко сказати. На цьому етапі я не можу більше розповісти нічого. Я не маю інформації, щоб поділитися.

На сьогодні у мене контракт у Ракуві, і я ні з ким себе не пов'язую. Моя доля може бути іншою. Певний інтерес є, але почну працювати одразу або зроблю перерву - поки не знаю.

Я точно хочу попрацювати за кордоном. Якщо буде якась конкретика і проект, який би мене влаштовував, у якому я бачив би якусь перспективу для досягнення високих спортивних цілей, то однозначно погоджуся. Від інтересу до завершення переговорів проходить довгий шлях. Не виключено, що я зроблю перерву на рік або почну проект одразу", - сказав Папшун у коментарі Sport.TVP.

Зазначимо, що раніше Олександр Шовковський, який тимчасово замінює Мірчу Луческу, також прокоментував можливість очолити Динамо на постійній основі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Динамо Київ Ракув

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK