Мати Роналду готова позиватися за фейк про чаклунство для розриву стосунків сина з Джорджіною

Брехня буде покарана чи це лише спроба виправдатися?
2023 г., 16 травня, 20:27
Долореш Авейру / Getty Images
Долореш Авейру / Getty Images

Мати форварда Ан-Насра Кріштіану Роналду висловилася про чутки щодо спроб розлучити сина з його дівчиною Джорджіною Родрігес.

"Я хочу звернутися від свого імені та від імені моєї родини, до якої входить Джорджина, дружина мого сина Кріштіану. Я підтверджую, що сьогодні, 16 травня 2023 року, я зателефонувала своїм адвокатам, щоб відновити своє добре ім'я та ім'я моєї родини.

У відомій португальській газеті (яка, відповідно, використовувала моє прізвище для своєї реклами) з'явилася стаття. Це брехливі, наклепницькі і навіть страшні новини, в яких йдеться про жахливі дії, які я наказала зробити, щоб позбавити щастя одного з моїх дітей...

Читайте також: Слід в історії: Роналду отримав спеціальний дорогий годинник із культовим святкуванням голу

Моє добре ім'я ніколи не стане предметом загального обговорення, я ніколи не дозволю такому непрофесійному джерелу інформації використовувати моє ім'я всує. Я доведу, що джерела і слова, сказані й досі, були необґрунтованими.

Після таких новин надходять образи, які завдають болю та ранять. Деякі з моїх онуків вже читають та слухають різних людей та критиків. Саме з цієї причини я не здамся, доки ця газета не заплатить за все, що було написано сьогодні", – написала Авейру в інстаграмі.

Нагадаємо, у програмі Socialité заявили, що Долореш вдалася до чаклунства, щоб розлучити сина з його дівчиною Джорджіною Родрігес.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK