Форварда Брентфорда дискваліфікували на вісім місяців через ставки

Айвен Тоуні повернеться на футбольне поле лише у 2024 році.
2023 г., 17 травня, 19:36
Айвен Тоуні / Getty Images
Айвен Тоуні / Getty Images

Форварда Брентфорда та збірної Англії Айвена Тоуні відсторонили від футболу та футбольної діяльності на вісім місяців за 232 порушення правил щодо ставок, повідомляє The Athletic.

27-річний футболіст не зможе грати за свій клуб чи країну, доки його усунення не закінчиться 16 січня 2024 року. Тоуні також не зможе тренуватись аж до вересня 2023 року.

"Айвен Тоуні був відсторонений від будь-якої футбольної та пов'язаної з футболом діяльності на вісім місяців, до 16 січня 2024 року, оштрафований на 50 тисяч фунтів і попереджений про наслідки в майбутньому за порушення правил ставок", - йдеться у заяві Футбольної Асоціації Англії (ФАА) .

"Нападнику Брентфорда було пред'явлено звинувачення у 262 порушеннях у період з 25 лютого 2017 року по 23 січня 2021 року. Згодом ФАА відкликала 30 з цих порушень, а він визнав 232, що залишилися".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Спортивний директор Барселони передумав йти в Астон Віллу

"Санкції були накладені незалежною регулюючою комісією після особистого слухання. Йому дозволено повернутися до тренувань тільки зі своїм клубом після чотирьох місяців його усунення, починаючи з 17 вересня 2023 року".

Це рішення ФАА практично ставить хрест на потенційній зміні клубу Тоуні, який забив 21 гол у 35 матчах Брентфорда цього сезону.

Востаннє він виходив на поле у ​​матчі з Ліверпулем (0:1) 6 травня. Футболіст отримав травму підколінного сухожилля, через що він пропустив зустріч із Вест Гемом (2:0).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Брентфорд АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK