"Це ваш єдиний трофей за сезон": тренер Мілана отримав сатиричну нагороду

Варто відзначити, що Стефано Піолі з гідністю прийняв цей "подарунок".
2023 г., 18 травня, 22:15
Стефано Піолі / Getty Images
Стефано Піолі / Getty Images

Порівняно з прекрасним чемпіонським сезоном-2021/22 нинішня кампанія вийшла для Мілана просто провальною.

"Россонері" ризикують не зайняти місце в зоні Ліги чемпіонів, з якої вони зовсім недавно вилетіли, без шансів поступившись не комусь, а своєму принциповому супернику - Інтеру.

Жахливі виступи в півфіналі єврокубку та в Серії А в цілому не залишилися непоміченими телевізійною програмою Striscia la notizia італійського каналу Canale 5.

Після чергової поразки від "нерадзуррі" головний тренер Мілана Стефано Піолі отримав "Золотого тапіра" - спеціальний приз, який зазвичай вручається знаменитостям або політикам, які були принижені або переможені.

Спеціальний кореспондент Валеріо Стаффеллі підніс Піолі трофей, нагадавши тому, що це буде його єдиний трофей за весь сезон.

"Ми віддали все. Коли ви піднімаєтеся так високо, а потім падаєте, ви завдаєте собі ще більшого болю. Чи розчарований я у своїх гравцях? Ми не зробили все можливе", - цитує італійського тренера Calcio News 24.

Читайте також: Лідер Айнтрахта виявив бажання поповнити ряди Мілана

На даний момент Мілан посідає п'яте місце у таблиці Серії А, маючи в активі 61 очко після 35 зіграних турів. На четвертому, останньому місці, яке дає право зіграти в Лізі чемпіонів, йде Лаціо, який має 65 очок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK