"Ви точно не можете дозволити собі купити Беллінгема?": фанати Ліверпуля у люті через ціни на форму

Вартість нової форми від Nike доводить шанувальників мерсисайдців до сліз.
2023 г., 19 травня, 09:50
Фанати Ліверпуля / Getty Images
Фанати Ліверпуля / Getty Images

Нещодавно Ліверпуль представив нову форму від Nike, яка буде використовуватися в сезоні-2023/24. Фанатам "червоних" вона дуже сподобалася, і вони не могли дочекатися того моменту, коли вона з'явиться у продажу.

Проте яке було їхнє розчарування, коли вони побачили її цінник, повідомляє talkSPORT.

У магазині на офіційному сайті мерсисайдців, футболка Nike тієї ж якості, що й у гравців, тепер доступна для попереднього замовлення за приголомшливою ціною 114,95 фунтів.

Джерело: скриншот

Це, м'яко кажучи, здивувало вболівальників, яким доведеться викласти 344,85 фунтів, якщо вони захочуть придбати домашню, виїзну та третю комплекти форми.

"Стадіонна майка", яка є точною копією того, що носитиме команда, доступна за меншою ціною, але все одно коштує величезних 74,95 фунтів.

Джерело: скриншот

Якщо ж фанати захочуть персоналізувати цю майку, то сума збільшиться до 142,95 фунтів.

Один із користувачів Twitter написав: "Абсолютно огидно, що Ліверпуль встановив ціну в 114,95 фунтів за футболку. У наступному сезоні буде три нові футболки за ціною 344,85 фунтів стерлінгів. ЧИСТА І ПОВНА ЖАДІБНІСТЬ".

Інший додав: "Я давно не купував футболку Ліверпуля, і хоча нова футболка Nike для сезону-2023/24 прекрасна, але 114,95 фунтів за домашню форму? 74,95 фунтів за її копію? Ви впевнені, що ми не можемо дозволити собі Джуда Беллінгема?".

Третій фанат "червоних" написав: "Ліверпуль бере з фанатів 114,95 фунтів за домашню форму. Не дивно, що так багато людей купують підробки!"

Сезон-2023/24 стане четвертим для Ліверпуля з Nike у якості постачальника екіпірування. Американський бренд замінив New Balance у 2020 році за угодою на суму 80 мільйонів фунтів на рік, що було рекордом на той час.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK