"Я зробив усе, що міг": відкритий лист Джонса фанатам Манчестер Юнайтед

Захисник "червоних дияволів" зворушливо попрощався з уболівальниками.
2023 г., 19 травня, 14:05
Філ Джонс / Getty Images
Філ Джонс / Getty Images

Після закінчення сезону-2022/23 Філ Джонс завершить свою 12-річну кар'єру в Манчестер Юнайтед.

Манкуніанці на своєму офіційному сайті опублікували відкритий лист центрбека фанатам клубу, у якому він розповів свою історію.

"Іти з клубу завжди важко. Я вже робив це з Блекберн Роверс, багато років тому, коли мені було всього 19 років, але я ніколи не міг уявити, що за цим буде".

"Мій час в Юнайтед був не чим іншим, як неймовірним. Коли я вирішив залишити Блекберн, я хотів проявити себе ще більше. Я представляв клуб свого дитинства і жив мрією, але я відчайдушно хотів показати всім, на що я здатний на найвищому рівні".

Джерело: Getty Images

"У мене був цей голод, і я відчайдушно хотів відчувати його в клубі, який міг кинути виклик усьому. У мене були пропозиції від кількох клубів, але я все чекав і чекав дзвінка з Юнайтед. Якось у відпустці мені подзвонив сер Алекс".

"Того дня я поїхав з відпустки, мені не терпілося зустрітися з ним. Я не міг дочекатися, щоб підписати контракт, і, найголовніше, я не міг дочекатися, щоб почати. ​​Був тільки один клуб, в якому я хотів продовжити свій шлях у грі".

"Вдягти цю футболку хоча б раз, носити цю емблему і представляти всіх, хто з нею пов'язаний, було честю".

Джерело: Getty Images

"Я хотів би грати більше. Хотів би я дати більше багатьом командам, з якими я грав. Я скажу, від щирого серця, я зробив усе, що міг. Я зробив усе, про що мене просив медичний штаб".

"Я зробив все можливе в прагненні здійснити свою мрію і представляти Манчестер Юнайтед на полі. Я провів кілька важких днів далеко від сім'ї, реабілітуючись і відновлюючись далеко від усіх, відновлюючи сили далеко від тренувального поля, на яке я відчайдушно хотів повернутися".

"Я вже казав, що мені було важко навіть розмовляти з товаришами по команді, мені було боляче, що я не міг їм допомогти. Мені було боляче, що моя сім'я не могла бачити мене у дні матчів, ти відчуваєш, що підводиш людей".

Джерело: Getty Images

"Іноді в житті трапляються речі, які нам не подобаються, але ми повинні навчитися приймати це і бути спокійними, що ми зробили все можливе, щоб подолати труднощі. У вашій кар'єрі та житті це все, що ви дійсно можете зробити".

"Дорога може бути вибоїстою і збити вас зі шляху. Мова йде про те, щоб вставати після невдач і продовжувати йти вперед. Це урок, який я використовуватиму у своїх наступних завданнях, незважаючи ні на що".

"Я жив мрією у найбільшому клубі у світі. Я грав за Англію на великих турнірах. В Юнайтед я вигравав трофеї, ставав чемпіоном Прем'єр-ліги під керівництвом сера Алекса, в його останньому сезоні".

Джерело: Getty Images

"Зараз не час сумувати. Для мене та моєї родини настав час озирнутися назад і порадіти тому, що мені вдалося втілити мрію в Юнайтед. Я завжди можу сказати своїй сім'ї та друзям, що небагатьом доводиться грати за цей клуб, завжди бути в його історії та мати можливість озирнутися назад із такими щасливими спогадами”.

"Я бажаю Еріку тен Хагу і його штабу, всім гравцям удачі в майбутньому. Він щось тут будує, і я спостерігатиму, підтримуватиму і сподіватимусь більше, ніж будь-хто, що він зможе продовжити прогрес, який ми всі вже бачимо" .

"Я хочу сказати спасибі всім, хто допомагав мені в Манчестер Юнайтед, де я знайшов друзів на все життя".

"Але найбільше спасибі моїй сім'ї, яка була зі мною у всьому. Найбільша подяка моїй дружині і двом красивим дівчинкам, я не можу висловити словами ту підтримку, яку ви мені надали. Ми трималися разом, і я не можу дочекатися, щоб побачити, що на нас чекає у майбутньому".

Останній раз Філ Джонс з'являвся на футбольному полі минулого сезону, 2 травня 2022 року в матчі проти Брентфорда (3:0), вийшовши на заміну на 15 хвилин.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK