Аугсбург - Боруссія Дортмунд 0:3: огляд матчу та результат гри 21.05.2023

Тепер доля чемпіонства у Німеччині перебуває у руках (і ногах) дортмундського колективу.
2023 г., 21 травня, 20:54
Боруссія Дортмунд / Getty Images
Боруссія Дортмунд / Getty Images

У неділю, 21 травня, на ВВК Арені відбувся матч 33-го туру німецької Бундесліги між Аугсбургом та дортмундською Боруссією.

Починаючи з самих перших хвилин зустрічі гості затиснули господарів на їхній половині поля, завдаючи удар за ударом. Проте жоден із пострілів все ніяк не залітав у сітку воріт Томаша Коубека.

Тим часом незадовго до свистка на перерву "джмелі" залишилися в більшості після того, як пряму червону картку отримав Фелікс Удуохай.

Джерело: Getty Images

Здавалося, що це знову буде той випадок, коли у команди Едіна Терзіча буде багато моментів, але вона не зможе ними скористатися. І все ж цього разу дортмундці не прогавили свого.

На 59-й хвилині Доніелл Мален прострілив з правого флангу, а захисник Аугсбурга не зумів вибити м'яч. Замість задуманого він чудово обробив м'яч для Себастьєна Алле, який змістився правіше та пробив у дальній кут без шансів для воротаря.

Джерело: Getty Images

Ближче до кінця поєдинку той самий Алле оформив дубль, а вже в доданий час Юліан Брандт остаточно добив Аугсбург, довівши рахунок до розгромного.

У результаті Боруссія скористалася поразкою Баварії і вийшла перше місце таблиці, обійшовши конкурента на два очки. Доля чемпіонства вирішиться в останньому турі: дортмундський колектив зіграє з Майнцем, а мюнхенці вирушать у гості до Кельна.

Читайте також: Чемпіонський Манчестер Сіті резервним складом обіграв Челсі з Мудриком

Статистика матчу Аугбсург - Боруссія Дортмунд 33-го туру Бундесліги

Аугсбург - Боруссія Дортмунд 0:3
Голи: Алле, 59, 84, Брандт, 90+3.

Володіння м'ячем: 42% - 58%
Удари: 4 - 28
Удари в площину: 1 - 10
Фоли: 12 - 9
Очікувані голи (xG): 0.52 - 4.55

Аугсбург: Коубек - Вейга, Гауелеу, Удуохай - Енгельс, Дорш, Реджбечай (Кардона, 61), Педерсен (Беріша, 61) - Єбоа (Бауер, 40), Бельо, Демірович (Майєр, 84).

Боруссія Дортмунд: Кобель - Вольф, Зюле, Хуммельс (Шлоттербек, 90+1), Райєрсон - Мален (Рейна, 90+1), Брандт, Джан, Геррейро (Ройс, 80), Адейємі (Озджан, 72) - Алле.

Попередження: Бельо, Гауелеу, Демірович - Джан, Адейємі, Вольф.

Вилучення: Удуохай, 38-а хвилина (пряма червона).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK