Власники Манчестер Юнайтед перенесуть рішення щодо продажу клубу на літо

Представники родини Глейзерів роблять так, наче вони хочуть нашкодити клубу.
2023 г., 22 травня, 00:04
Маркус Решфорд / Getty Images
Маркус Решфорд / Getty Images

Власники Манчестер Юнайтед, сім'я Глейзерів, розглядають можливість відкласти рішення про продаж клубу до закінчення сезону, повідомляє ESPN.

Американські власники "червоних дияволів" оголосили в листопаді 2022 року, що вони розглядають "стратегічні альтернативи", включаючи повний продаж або прийняття зовнішніх інвестицій.

У березні персоналу сказали очікувати "ясності" щодо прав власності не пізніше кінця кампанії. Однак, за інформацією джерела, тепер є побоювання, що Глейзери відкладають рішення до літа.

Манкуніанці зіграють останній тур АПЛ проти Фулгема 28 травня, а потім зустрінуться з Манчестер Сіті у фіналі кубка Англії 3 червня.

Однією з причин затримки є те, що Глейзери все ще намагаються домовитися про свою роль у клубі в майбутньому, тому що Джоел і Аврам Глейзери не хочуть відмовлятися від своєї частки акцій.

Читайте також: Манчестер Юнайтед знизив цінник Магвайра

Пропозиція сера Джима Реткліффа передбачає те, що Глейзери залишаться в клубі у якості міноритарних акціонерів. А ось катарський шейх Джасім Аль-Тані бажає повністю викупити МЮ, що не дозволить американцям залишитись у керівництві.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK