Жирона - Бетіс 1:2: огляд матчу та результат гри 28.05.2023

Для того, щоб потрапити до Ліги конференцій, для каталонського клубу мають зійтись усі зірки.
2023 г., 28 травня, 22:19
Віктор Циганков / Getty Images
Віктор Циганков / Getty Images

Жирона разом із Віктором Циганковим у стартовому складі поступилася на своєму полі Бетісу з рахунком 1:2 у рамках 37-го туру іспанської Ла Ліги.

Все починалося дуже добре для каталонського колективу, адже після першого тайму вони лідирували завдяки голу Мігеля Отреги.

Однак після перерви команда Мічела пропустила двічі від Борхі Іглесіаса, через що втратила перемогу, яка б дуже стала в нагоді в гонитві за єврокубками.

Варто зазначити, що боротьба за місце в Лізі конференцій для Жирони не завершилася (спасибі конкурентам, котрі дружно програли).

Перед останнім туром одразу п'ять команд претендують на сьоме місце в таблиці Ла Ліги: Осасуна, Атлетік (обидва – 50 очок), Жирона, Райо Вальєкано та Севілья (усі – 49 очок),

У 38-му турі Циганков зі своїми одноклубниками зустрінеться якраз із Осасуною, яка на даний момент і утримує єврокубкове місце.

Читайте також: Реал Сосьєдад програв Атлетіко, але все одно гарантував собі місце у Лізі чемпіонів

Статистика матчу Жирона - Бетіс 37-го туру Ла Ліги

Жирона - Бетіс 1:2
Голи: Ортега, 36 - Іглесиас, 47, 77.

Володіння м'ячем: 53% - 47%
Удари: 9 - 18
Удари в площину: 3 - 7
Фолы: 14 - 12
Очікувані голи (xG): 1.19 - 2.23

Жирона: Гассаніга - Мартінес, Лопес (Коуту, 78), Хуанпе (Бернарду, 46), Ортега - Ромеу, Циганков, Рейньєр (Каррера, 78), Еррера (А. Гарсія, 61), Валері (Стуані, 78) - Кастельянос.

Бетіс: Браво - Сабалі, Луїз Феліпе, Гонсалес, Міранда - Родрігес, Карвалью (Гвардадо, 82), Каналес (Руїбаль, 88), Родрі (Хоакін, 82), Перес (Хуанмі, 68) - Іглесіас (Вілліан Жозе, 88).

Попередження: Родрігес.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK