Шевченко і Зінченко ініціювали благодійний матч на підтримку України

Поєдинок відбудеться на початку серпня на Стемфорд Брідж.
2023 г., 30 травня, 21:49
Олександр Зінченко, Володимир Зеленський, Андрій Шевченко / president.gov.ua
Олександр Зінченко, Володимир Зеленський, Андрій Шевченко / president.gov.ua

У Лондоні, на стадіоні Стемфорд Брідж відбудеться благодійна гра на підтримку України. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

За словами глави держави, матч відбудеться 5 серпня. Поєдинок ініційований амбасадорами платформи United24 Андрієм Шевченком та Олександром Зінченком.

"Амбасадори фандрейзингової платформи UNITED24 зірки футболу Андрій Шевченко та Олександр Зінченко ініціюють благодійний матч на підтримку України Game4Ukraine, який відбудеться 5 серпня в Лондоні. Його мета - зібрати кошти для відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, зруйнованого окупантами в березні 2022 року. 

Вітаю Олександра Зінченка в команді амбасадорів UNITED24 та підтримую ініціативу Game4Ukraine на стадіоні Стемфорд Брідж. Це можливість для світової футбольної спільноти об'єднатися, продемонструвати свою солідарність і допомогти Україні, допомогти нашим дітям повернутися за шкільні парти, а також знову привернути увагу всієї світової спільноти до війни", - написав головнокомандувач у своїх соцмережах.

Нагадаємо, що раніше Зеленський запровадив санкції проти низки спортивних діячів рф і білорусі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK