Бензема: Хотів завершити кар'єру в Реалі, але іноді життя дає тобі другий шанс

Капітан мадридського клубу попрощався з місцем, яке стало для нього другим домом.
2023 г., 6 червня, 16:17
Карім Бензема / Getty Images
Карім Бензема / Getty Images

У вівторок, 6 червня, у Мадриді відбулася церемонія прощання з Карімом Бензема, який вирішив залишити Реал і перейти до саудівського Аль-Іттіхаду.

На цій прес-конференції були присутні гравці "бланкос", головний тренер Карло Анчелотті, а також президент клубу Флорентіно Перес.

"Складно говорити - так багато емоцій. Але я хотів би подякувати Реалу Мадрид і моїм одноклубникам. Це був хороший шлях у моєму житті. Мені пощастило здійснити свою дитячу мрію, завдяки президенту", - цитує гравця Marca.

"(Звертаючись до Переса) Коли я побачив вас, я сказав: "Це та людина, яка привела до клубу Роналдо та Зідана. Він неймовірний". Я ніколи не забуду Реал. Це неможливо, це найкращий клуб в історії. Але я думаю, що сьогодні настав час піти та дізнатися про іншу історію".

Джерело: Getty Images

"Найголовніше для мене те, що все, що я виграв, мені подобалося в дитинстві. Як я сказав під час своєї презентації: "Раз, два, три, Hala Madrid!".

"Також спасибі Карло Анчелотті, який із самого початку вселив у мене впевненість. Я багато чому навчився з тобою. Це трохи сумний день, тому що я покидаю свій клуб. Я підписав контракт із Реалом і хотів завершити кар'єру тут, але цього не сталося. Дякую також фанатам за те, що завжди давали мені цю силу".

"Я хотів завершити кар'єру в Реалі, але іноді життя дає ще один шанс. Це дуже важке рішення, яке я прийняв зі своєю сім'єю. Але я ніколи не забуду Реал Мадрид".

Карім Бензема приєднався до Реалу влітку 2009 року, перейшовши з Ліону за 35 мільйонів євро. За 14 років у Мадриді французький форвард взяв участь у 648 матчах, у яких відзначився 354 голами та 165 результативними передачами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK