Ліверпуль офіційно представив першого літнього новачка

Алексіс Мак Аллістер став гравцем "червоних".
2023 г., 8 червня, 13:13
Алексіс МакАллістер  / Getty Images
Алексіс МакАллістер / Getty Images

Ліверпуль офіційно підсилився першим літнім новачком у це міжсезоння.

До табору "червоних" перебрався Алексіс Мак Аллістер. Деталі контракту офіційно не розкриваються, однак, за повідомленнями ЗМІ аргентинець підписав угоду до 2028 року. Сума трансферу склала 35 млн фунтів

Чинний чемпіон світу перебрався до Ліверпуля з Брайтона Роберто де Дзербі. У складі "чайок" за минулий сезон він забив 10 голів і віддав 2 асисти в 35 іграх чемпіонату Англії.

Читайте також: Ліверпуль готовий долучитися до гонки за хавбека Барселони

"Це приголомшливе почуття. Це мрія, що збулася, це приголомшливо - бути тут, і я не можу дочекатися початку роботи.

Я хотів бути в команді з першого дня передсезонки, тож добре, що все готово. Я з нетерпінням чекаю зустрічі зі своїми товаришами по команді".

Це був фантастичний рік для мене - чемпіонат світу, те, чого ми домоглися з Брайтоном - але тепер настав час подумати про Ліверпуль і постаратися стати найкращим гравцем і найкращою людиною з кожним днем.

Відтоді як я виграв Кубок світу, я сказав, що хочу виграти більше трофеїв, і я думаю, що цей клуб допоможе мені в цьому - така мета, а коли ти в такому великому клубі, як цей, ти повинен вигравати трофеї. Тож це те, чого я хочу.

Відтоді, як я приїхав сюди, я бачу, наскільки великий цей клуб - гравці, персонал, усе. Я дуже радий і з нетерпінням чекаю можливості грати за цей клуб", - заявив новоспечений хавбек мерсисайдців у першому інтерв'ю клубній прес-службі.

Зазначимо, що футболіст став першим чемпіоном світу у складі Ліверпуля з часів Пепе Рейни, який виступав за клуб до 2013 року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK