Миколенко: Приємно знову попрацювати з Ребровим

Український захисник висловився про призначення в збірну місцевого фахівця.
2023 г., 9 червня, 23:08
Віталій Миколенко / Youtube-канал УАФ
Віталій Миколенко / Youtube-канал УАФ

Захисник збірної України та Евертона Віталій Миколенко висловився про призначення в головну національну команду Сергія Реброва.

За словами Миколенка, він радий знову працювати під керівництвом місцевого фахівця.

Читайте також: Добиралися цілу добу: збірна України прибула до Німеччини

"Враження позитивні, як завжди. Кожен момент, кожну хвилину насолоджуюся бути в збірній. Новий тренер, нові правила, нова тактика. Намагаємося зрозуміти з першої хвилини.

Збірна - це збірна, а клуб - це клуб. Не має значення, які успіхи чи проблеми в клубі. Я приїжджаю сюди і насолоджуюся кожним моментом.

Я трохи працював у Динамо із Сергієм Станіславовичем. Приємно знову попрацювати. Щасливий, що в нас такий тренерський штаб, який розуміє, як ми повинні грати і розповідає нам про це.

По-перше, я хотів би подякувати збірній Німеччини, що вони запросили нас на свій 1000-й матч. Це товариська гра, але це перша гра на цьому зборі, і дуже важливо виконати те, що нам скаже тренерський штаб.

Головне - представляти свою країну. Як сказав головний тренер, показувати дух, пристрасть у кожному матчі, тому що це збірна України. Усі хлопці прекрасно розуміють, що це збірна. Тут без пристрасті ніхто не приїжджає", - заявив Миколенко.

Нагадаємо, що футболіст працював під керівництвом Реброва в київському Динамо в сезоні-2016/17.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK