Бьо:Цей тиждень був норвезьким

Норвезькі спортсмени відзначилися в багатьох видах спорту.
2023 г., 11 червня, 11:53
Ерлінг Голанд / Getty Images
Ерлінг Голанд / Getty Images

П'ятиразовий олімпійський чемпіон Йоганнес Бе оцінив успіхи своїх співвітчизників.

Норвежець вважає, що цей тиждень повністю належить його країні. Голанд грає в фіналі Ліги чемпіонів , Рууд - у фіналі Ролан Гарроса і не тільки вони.

"Цей тиждень взагалі був у якомусь сенсі норвезьким. Спочатку Віктор Ховланн виграв Меморіальний турнір з гольфу, потім Якоб Інгебрігтсен б'є світовий рекорд у бігу на 2 милі в Парижі, Ерлінг Голанд грає у фіналі Ліги чемпіонів, а тепер ще й Каспер Рууд - у фіналі Ролан Гаррос. Для Норвегії це, напевно, найкращий тиждень", - наводить слова Бе L'Equipe.

Також окремо біатлоніст згадав про свої зустрічі з Каспером Руудом, з яким йому довелося навіть зіграти в теніс за спонсорською угодою.

"Не можу сказати, що добре знайомий з Руудом, але ми зустрічалися кілька разів. Я навіть грав із ним у теніс на одному із заходів, організованих його спонсором.

Особливо мені запам'яталася швидкість його подач, вони проносилися кулею. Я був на протилежному боці корту, готувався відбивати подачі, але варто було мені лише простягнути ракетку, як м'яч уже летів у стіну позаду мене. Було дивно спостерігати за швидкістю того, що відбувається", - згадував олімпійський чемпіон.

Раніше також нагадаємо, що норвезький футболіст був визнаний гравцем сезону в Арсеналі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK