Де Дзербі: Гвардіола – номер один в історії

Італієць у захваті від свого колеги.
2023 г., 13 червня, 12:25
Де Дзербі та Гвардіола / Getty Images
Де Дзербі та Гвардіола / Getty Images

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі розповів про взаємини із наставником Манчестер Сіті Пепом Гвардіолою.

"Єдине, що мене турбувало у матчі з Манчестер Сіті, - це втрата володіння м'ячем, з 60 відсотків до 40. Я сказав Пепу про це після гри. Я люблю його, він та людина, яка найбільше допомогла мені, коли я потрапив у футбол Коли я підписував контракт, він зателефонував мені, щоб побажати удачі, якщо мені щось знадобиться.

Мені було приємно читати його компліменти, Гвардіола є номером один в історії поряд із Саккі та деякими іншими тренерами. Я не вважаю тих, хто виграв найбільше, тими, хто змінив футбол, маю інші критерії.

Читайте також: Гвардіола: Де Дзербі - один із найвпливовіших тренерів за останні 20 років

Він також поставив мене в дещо незручне становище, але я чесно кажу, що радий його успіхам, я не розумію, чому він повинен демонструвати щось ще, щоб здобути визнання. Я бачу багато злості та заздрості з боку інсайдерів, а не журналістів, що йому ще треба зробити? Він виграв Прем'єр-лігу 5 разів, але результати у Лізі чемпіонів – це не те, що відображає його значущість.

Він допомагав мені, а я був ніким, ми не грали разом, і я ніколи не тренував на найвищому рівні. У нас є лише один спільний друг", – сказав італієць в ефірі BoboTV.

Нагадаємо, Гвардіола за результатами сезону-2022/23 зумів виграти требл із Манчестер Сіті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK