Хавбек Дніпра-1 підбив підсумки сезону УПЛ

Домінго Бланко висловив бажання залишитися в Україні.
2023 г., 13 червня, 23:32
Домінго Бланко / scdnipro1.com.ua
Домінго Бланко / scdnipro1.com.ua

Півзахисник СК Дніпро-1 Домінго Бланко підбив підсумки чемпіонату України сезону-2022/23.

За словами аргентинця, його дебютний сезон в УПЛ став для нього хорошим досвідом, який він хоче продовжити.

Читайте також: Довбик продовжив контракт із Дніпром-1

"Враження від сезону тільки позитивні, тільки позитивні. Це був хороший досвід, і в мене є бажання його продовжити, отримувати нові позитивні емоції. Весь рік можу занести в актив. Тут футбол більш інтенсивний, щільний, більш фізичний. Водночас вимагає хорошого технічного арсеналу, адже треба швидше мислити й грати. Наша команда провела непоганий турнір, ми зробили хорошу кампанію.

В обох чемпіонатах мені діставалося неабияк по ногах. Сподіваюся, що зараз, із впровадженням VAR, цього поменшає або, принаймні, судді все бачитимуть. Але, так, діставалося в Аргентині, і тут також дістається.

Те, що я вже встиг побачити в Україні, дуже сподобалося. Міста, в які ми приїжджали на матчі, я бачив або з автобуса, або виходив на прогулянку - вони дуже красиві. Можливо, через ситуацію в країні зараз немає можливості для розбудови чи якогось вдосконалення вулиць, але мені сподобалося те, що побачив.

Я така людина, що завжди намагаюся бути на позитиві, посміхатися, а весь негатив ховати десь у глибині душі. Можливо, це не правильно і треба позбуватися негативних емоцій, але так є. Звісно, це було нелегко: у мене народився син, якого я бачив лише кілька днів за півроку. Дуже важко бути і без коханої людини. Але я від самого початку намагався впоратися з цією ситуацією, звик до неї, концентрувався на роботі, на позитивних моментах і віддавав максимум від себе. Сподіваюся, найближчим часом владнаються всі питання з документами, і в наступному сезоні ми будемо разом.

У команді все добре, все прекрасно! Мене оточують хороші люди, класний колектив. Усі складнощі в мові. Якби ми розмовляли однією мовою, все було б ще краще. Але все одно я відчуваю гарне ставлення і з усіма маю чудові стосунки.

Крім того, що ми говорили про важкість перебування далеко від сім'ї, від близьких людей, усе пов'язано з футболом. І хороше, і погане. Ми змогли дати бій у чемпіонаті, йшли в лідерах і практично до завершення тримали турнірну напругу. На жаль, за якийсь крок до фінішу ми вибули з боротьби за чемпіонство. Тобто все пов'язано з футболом - і добре, і те, що за крок до мрії ця мрія зруйнувалася", - наводить слова Бланко прес-служба клубу.

Нагадаємо, хавбек "спортклубівців" провів 25 ігор у минулому сезоні, забивши три голи і віддав дві результативні передачі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK