"Пив не тільки Джек": батько Гріліша - про витрати Ман Сіті на алкоголь під час святкування чемпіонства

Кевін Гріліш спробував трохи відбілити репутацію свого сина, заявивши, що той надто рано пішов з вечірки.
2023 г., 15 червня, 19:46
Джек Гріліш / Getty Images
Джек Гріліш / Getty Images

Манчестер Сіті оформив історичний требл, обігравши Інтер з рахунком 1:0 у фіналі Ліги чемпіонів, до цього вигравши АПЛ та кубок Англії.

Святкування требла вийшло дуже незабутнім завдяки Джеку Грілішу, який став головною зіркою вечірки. Але, за словами його батька, "містяни" влаштували не менш пишне святкування на честь чемпіонства.

Усі представники Манчестер Сіті вирушили в "Tunnel Club", що знаходиться на Етіхаді.

"Заради справедливості треба сказати, що Сіті блискуче організував святкування і всі вечірки. Кілька тижнів тому було святкування перемоги у Прем'єр-лізі в "Tunnel Club", - цитує Кевіна Гриліша Mirror.

"Рахунок за випивку становив 47 тисяч фунтів, СОРОК СІМ тисяч! Я бачив чек - і, перш ніж ви це скажете, це був рахунок за випивку не одного Джека. Насправді, тієї ночі він дуже рано пішов додому".

Джерело: Getty Images

Кевін Гріліш повідомив, що батьки інших футболістів також були присутніми на тій вечірці.

"Всі сім'ї дуже добре ладнають. Альф, старий Ерлінга Голанда, чудовий хлопець, дуже приземлений. Він підійшов до мене і сказав: "Викури трохи цієї сигари". Я затягнувся і мало не закашлявся. Я не палив вже 28 років!".

Джерело: Mirror

Нагадаємо, що після всіх цих гулянь Джек Гріліш прибув у розташування збірної Англії далеко не в найкращому і найсвіжішому стані, що відмінно можна визначити по його обличчю.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK