Мбаппе: Президент Франції не вплине на моє майбутнє у ПСЖ

Форварда ПСЖ шокувала реакція суспільства на його відмову продовжувати контракт із клубом.
2023 г., 15 червня, 21:26
Кіліан Мбаппе та Еммануель Макрон / Getty Images
Кіліан Мбаппе та Еммануель Макрон / Getty Images

Під час прес-конференції до матчу відбору на ЧЄ-2024 проти збірної Гібралтару форвард збірної Франції Кіліан Мбаппе прокоментував свою відмову використовувати опцію продовження контракту з ПСЖ до літа 2025 року.

Француз заявив, що не думав, що його рішення матиме таке велике значення. Він також повідомив, що цього разу президент Франції Еммануель Макрон не зможе вплинути на його майбутнє у клубі.

"У Макрона не буде впливу на моє майбутнє. Він сподівається, що я залишусь у ПСЖ, і я хочу залишитися. Тож ми на одній хвилі", - цитує футболіста BT Sport. "Я не думав, що я когось ображу. Я всього лише відправив лист. Я не знав, що лист може когось убити. Це лише лист".

"Пояснити, чому я планую залишитися без продовження контракту? Тут нема чого пояснювати. Люди можуть говорити, критикувати. Я знаю, чому я роблю те, що роблю, і чому я говорю те, що говорю".

"Немає необхідності пояснювати, чому я так вчинив. У мене є свої причини. Моя єдина опція – залишитися в ПСЖ, я про це вже сказав".

Матч Гібралтар – Франція відбудеться у п'ятницю, 16 червня. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK