Родина Берлусконі планує продати Монцу

Представника італійської Серії А було виставлено на продаж.
2023 г., 19 червня, 17:53
Монца / Getty Images
Монца / Getty Images

Після смерті Сільвіо Берлусконі його сім'я має намір продати Монцу, клуб італійської Серії А.

У 2018 році шанувальник президента країни-терористки придбав клуб, коли той виступав у Серії С. За підсумками сезону-2021/22 "біло-червоні" вперше вийшли до Серії А. Дебютну кампанію в еліті італійського футболу Монца завершила на 11-му місці.

Як повідомляє Football Italia з посиланням на Corriere della Sera, сім'я Берлусконі не збирається продовжувати його справу, а тому клуб був виставлений на продаж.

Повідомляється, що Адріано Галліані, права рука екс-президента Мілана, готовий займатися клубом, але сім'я Берлусконі попросила його повернутися в політику і у вересні цього року балотуватися на виборах до Сенату від партії "Forza Italia", посівши місце Сільвіо.

"Через любов, яку я відчуваю до Сільвіо Берлусконі, я зроблю все, про що мене попросять, у будь-якій сфері", — заявив Галліані.

"На даний момент ніхто не говорив зі мною ні про те, щоб балотуватися у якості політичного кандидата у Монці, ні про майбутнє футбольного клубу Монца".

Спочатку Монца шукала тільки нових інвесторів, але після смерті Берлусконі ситуація змінилася і виникла необхідність повного продажу клубу.

Нагадаємо, що Сільвіо Берлусконі, який підтримав дії президента країни 404, помер минулого тижня у віці 86 років.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK