Ротань - про матч із Румунією U-21: Ми маємо бути супервмотивовані

Український фахівець поділився думками про майбутній важливий поєдинок групового етапу молодіжного Євро-2023.
2023 г., 22 червня, 21:34
Руслан Ротань / УАФ
Руслан Ротань / УАФ

У рамках молодіжного Євро-2023 збірна України у другому турі групового етапу зустрінеться з одними з господарів турніру в особі Румунії.

Наставник "жовто-блакитних" Руслан Ротань поділився думками про майбутній поєдинок.

Фахівець зазначив, що після поразки в стартовому матчі проти Іспанії румунам нікуди діватися.

"Нам потрібно якнайшвидше відновлюватися перед матчем, адже за два дні і на третій проходять ігри.

Краще вранці потренуватися, щоб у хлопців був час на відновлення до завтрашнього вечора. Плюс - масажі, басейн, на це все потрібен час. Тому, на мій погляд, це правильно, щоб хлопці швидше відновилися.

Щодо фізичної активності, то її вже не буде сьогодні. Ми зробили для тих футболістів, які не грали повністю матч, підтримуюче тренування, а для тих, хто провів на полі більше тайму, зробили відновлювальне.

Далі - теорія. Обов'язково зробимо аналіз нашої гри і відсьогодні вже почали готуватися до збірної Румунії. Треба дивитися на цей матч.

По-перше, не треба звертати увагу на матч і на результат у грі зі збірною Іспанії. Адже збірна Іспанії є збірна Іспанії. Після поразки Румунія буде вже іншою командою, яка зробить висновки. Їм нікуди діватися - тільки боротися за результат проти нас.

Тому ми маємо бути супервмотивовані, маємо розуміти, що проводимо матч проти команди, яка приймає цей турнір, гратимемо і проти трибун, які вболівають за господарів.

Ми очікуємо на важкий матч як у фізичному, так і в психологічному плані. Вважаю, що нам насамперед треба хлопців відновити і дуже добре підготуватися, зробити відеоогляд, аналіз матчів Румунії.

Обов'язково поговоримо з хлопцями про це вже сьогодні. Все одно з самого початку, коли ми ще збиралися, то ми звертаємо увагу на свою гру. Щоразу хочемо прогресувати, щоразу хочемо вдосконалюватися, тому все одно акцент буде зроблено саме на нашій грі", - сказав Ротань.

Зазначимо, що зустріч між Україною та Румунією U-21 відбудеться 24 червня о 19:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK