Моуріньо отримав дискваліфікацію в Серії А за висловлювання про арбітра

За один тиждень португалець був дискваліфікований одразу у двох турнірах.
2023 г., 29 червня, 14:52
Жозе Моуріньо / Getty Images
Жозе Моуріньо / Getty Images

Головного тренера Роми Жозе Моуріньо дискваліфіковано на 10 днів наступного сезону італійської Серії А за висловлювання на адресу судді Даніеле Чіффі, повідомляє The Athletic.

Після матчу з Монцою (1:1), який відбувся 3 травня, португалець заявив, що Чіффі - "найгірший суддя", якого він коли-небудь бачив.

Чіффі показав червону картку захиснику "джаллороссі" Зекі Челіку в доданий час тієї зустрічі і вилучив самого тренера під час матчу проти Аталанти (0:1) у вересні.

"Він (Чіффі) — найгірший. Технічно він жахливий. Нуль емпатії. Спілкування на нулі. Поінформованість нульова. Друга жовта картка хлопцю, який послизнувся на 96-й хвилині... Я перестав щось робити за 20-30 хвилин до кінця матчу, тому що знав, що він вилучить мене за будь-що", - сказав тоді Моуріньо.

"Я не давав йому можливості цього зробити, я вирішив, що ні, вистачить цього. Повірте мені, я мав справу з багатьма поганими суддями. Зазвичай, якщо я говорю про суддів, це тому, що вони мають прямий вплив на гру".

Через дискваліфікацію Моуріньо пропустить першу гру Роми в сезоні-2023/24 і, ймовірно, другу. Він також був оштрафований на 50 тисяч євро.

Нагадаємо, що нещодавно Жозе Моуріньо отримав чотириматчеву дискваліфікацію від УЄФА після того, як у фіналі Ліги Європи проти Севільї використав "образливі вислови" на адресу судді Ентоні Тейлора.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рома Жозе Моуріньо Серія А

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK