Португальський журналіст розкритикував Роналду за переїзд до Саудівської Аравії

Кріштіану не варто було їхати з Європи.
2023 г., 1 липня, 21:53
Кріштіану Роналду  / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Журналіст Енріке Рапосо розкритикував форварда Кріштіану Роналду за перехід до Саудівської Аравії.

"Проблема починається з Роналду, який став корисним ідіотом для однієї з найгірших у світі диктатур і відкрив для інших гравців можливість також стати корисними ідіотами для диктатури, яка намагається себе легітимізувати.

Там є така людина, як Мухаммед ібн Салман аль-Сауд, який відбирає повноваження у місцевої влади і перетворює Саудівську Аравію на своєрідну централізовану диктатуру європейського типу. В обмін на це він надав деякі права жінкам, але зараз він їх дав, а за кілька років може забрати, якщо захочеться.

Читайте також: Клуб Роналду нарешті обзаведеться новим головним тренером

І трохи сумно бачити, як футболісти – зірки, символи, приклад для дітей по всьому світу – перетворюються на корисних ідіотів для диктатури. Є гравці, які заробляють у Європі чистими 5, 6, 10 млн. євро, а там їм пропонують 50, 60, 70...

Подивіться, що у Європі відбувається з молоддю – вона у розпачі. У робітничого класу немає роботи. Просто подивіться на розпач людей у ​​Франції. І трохи сюрреалістично обговорюватиме футболіста, який заробляє 60 мільйонів, на тлі мільйонів молодих людей, які опинилися в безвихідному становищі", – сказав Рапосо в інтерв'ю A Bola.

Нагадаємо, форвард Кріштіану Роналду перебрався до Ан-Насру минулої зими на правах вільного агента. Оклад португальця становить 200 млн євро на рік.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK