Мейсон Маунт - гравець Манчестер Юнайтед

"Червоні дияволи" оголосили про перехід англійського півзахисника, який став для клубу першим трансфером цього міжсезоння.
2023 г., 5 липня, 13:21
Мейсон Маунт / Манчестер Юнайтед
Мейсон Маунт / Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед на своєму офіційному сайті повідомив, що Мейсон Маунт поповнив склад команди Еріка тен Хага.

За трансфер 24-річного хавбека манкуніанці заплатять Челсі 55 мільйонів фунтів. Ще 5 мільйонів можуть перейти на рахунок "синіх" у якості бонусів.

Із самим гравцем було укладено 5-річний контракт (до літа 2028 року) із можливістю продовження ще на рік.

"Ніколи не буває легко покинути клуб, у якому ти виріс, але Манчестер Юнайтед стане новим захоплюючим викликом для наступного етапу моєї кар'єри", - заявив Маунт.

"Змагаючись з ними, я дізнався, наскільки сильна команда, до якої я приєднуюсь. Не можу дочекатися, щоб стати частиною прагнення цієї групи виграти головні трофеї".

Джерело: Манчестер Юнайтед

Читайте також: Манчестер Юнайтед пов'язують із трансфером одного з відкриттів ЧС-2022

"Всі бачать, що під керівництвом Еріка тен Хага клуб зробив великі кроки вперед. Зустрівшись з тренером і обговоривши його плани, я дуже радий майбутнім сезонам і готовий до важкої роботи, яку тут очікують".

"Я дуже амбітний; Я знаю, як чудово вигравати великі трофеї і що для цього потрібно. Я віддам все, щоб знову випробувати це в Манчестер Юнайтед".

Мейсон Маунт – вихованець Челсі. У складі лондонського клубу він провів 195 матчів, у яких відзначився 33 голами та 37 асистами. Разом із "пенсіонерами" він по разу вигравав Лігу чемпіонів (2020/21), Суперкубок УЄФА (2021) та клубний чемпіонат світу (2021).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK