"Хотіли, але ноги не бігли": Ротань розповів, чого не вистачило Україні в матчі з Іспанією

Українська молодіжна збірна розгромно програла іспанцям у півфіналі Євро-2023.
2023 г., 6 липня, 00:39
Руслан Ротань / Getty Images
Руслан Ротань / Getty Images

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань висловився про розгромну поразку від Іспанії у півфіналі Євро-2023 U-21.

За словами наставника "синьо-жовтих", на результаті позначилося те, що його підопічним забракло часу для відновлення перед цим поєдинком.

Читайте також: Україна без шансів була розгромлена Іспанією, не зумівши вийти у фінал Євро-2023

"Потрібно, мабуть, привітати команду Іспанії з перемогою. Що стосується нас, то я вважаю, що хлопцям не вистачило відновлення. Ми не казали, не хотіли відмазок, але гра через два дні на третій, те, як ми добиралися, що ми просиділи в якійсь конурі в аеропорту - нас затримали на п'ять годин, ми витратили пів дня, щоб прибути до Бухареста. Ви, мабуть, бачили, що хлопці хотіли, але ноги не бігли. Відновлення грає ключову роль, тому дійсно це позначилося на результаті. Мабуть, сьогодні не наш день просто.

Помилки завжди будуть. Те, що ми не зіграли щільно. Іспанці дуже сильна команда, коли у них є простір. Ми їм дали його. У принципі, все було в наших руках, але треба повернутися до того, що не було відновлення. Хлопці банально не встигали за свіжішими гравцями", - зазначив Ротань у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, на ISPORT доступні розклад і результати матчів молодіжного Євро-2023.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK