Мбаппе: ПСЖ - розділена команда, розділений клуб

Кіліан вважає, що у парижан немає єдиного колективу.
2023 г., 8 липня, 20:44
Кіліан Мбаппе / Getty Images
Кіліан Мбаппе / Getty Images

Нападник збірної Франції та ПСЖ Кіліан Мбаппе поділився думками про те, чому парижанам не вдається виграти Лігу чемпіонів.

За словами Мбаппе, це питання потрібно спрямувати керівництву столичного клубу, а не йому. Також він зазначив, що у французького гранда немає єдиного колективу в роздягальні.

"Я не знаю, що потрібно зробити ПСЖ, щоб виграти Лігу чемпіонів. Для мене це не питання. Ми зробили все, що могли. Запитайте людей, які створили команду, які створили цей клуб.

Я спортсмен, коли я граю, я хочу перемогти. І неважливо, з ким я граю, неважливо, в якій футболці, неважливо, де, неважливо, в якому році, мені ніколи не буде достатньо перемоги, тим паче такого трофея, який я ще не вигравав, як Ліга чемпіонів.

Я думаю, що гра за ПСЖ не дуже допомагає, тому що це розділена команда, це розділений клуб. Тож, звичайно, це привертає плітки, але мене це не турбує, тому що я знаю, що я роблю і як я це роблю", - заявив француз.

Також футболіст вважає, що любителі футболу принижують рівень його досягнень та індивідуальної майстерності.

"Чи применшують люди мій рівень виступів? Так, але я їх не звинувачую.

Усі у Франції бачили, як я ріс. Вони бачать це постійно - щотижня в ПСЖ або в національній збірній. Я багато забиваю щороку, тому для людей це стає нормальним явищем.

Я молодий і мав можливість спостерігати за тим, що робили Роналду, Мессі, великі футболісти. Ми живемо в такому суспільстві, де кажуть: "Це все добре, але зроби це знову", - сказав гравець.

Нагадаємо, раніше Мбаппе висловився про шанси на завоювання Золотого М'яча-2023.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ПСЖ Кіліан Мбаппе

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK