Бейл - про Реал: Мене підписали як галактико, а я хотів жити приватним, тихим життям

Валлієць розповів про труднощі у стані "вершкових".
2023 г., 9 липня, 13:18
Гарет Бейл / Getty Images
Гарет Бейл / Getty Images

Колишній вінгер Реала Гарет Бейл поділився деталями свого життя та виступів за мадридський клуб.

"Ймовірно, це одна з причин того, що преса в Іспанії ставилася до мене так погано - тебе підписують як галактико, всі чекають, що ти будеш усюди, робитимеш усе, а я був повною протилежністю цьому. Я просто хотів грати у футбол, а потім зникати у темряві.

Я міг говорити іспанською, але не хотів, бо просто хотів жити приватним, тихим життям. Не хотів, щоб мене оточував галас. Можливо, тому мене й атакували, адже я ніколи не давав їм багато чого. Вони, мабуть, просто не розуміли мене як людину.

Читайте також: Перший раз: Бейл "збожеволів", встановивши неймовірне досягнення в гольфі

Я хотів грати за Мадрид у цій бездоганно білій футболці. Там я пережив неймовірні моменти. Але були й важкі часи, коли я почував себе самотньо. Усі були проти мене, освистували. Особливо коли це сталося вперше. Я був зовсім молодий і не знав, як справлятися з тиском та очікуваннями", – сказав Бейл в інтерв'ю The Times.

Нагадаємо, 1 вересня 2013 року Реал купив валлійця за 100 млн євро, тим самим встановивши новий світовий рекорд трансферної вартості. З того часу гравець провів у клубі дев'ять років, вигравши 16 великих трофеїв.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Гарет Бейл Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK