Джака спростував чутки, що він вирішив повернутись до Німеччини на вимогу дружини

Півзахисник запевнив, що він керувався виключно футбольними причинами.
2023 г., 9 липня, 14:33
Граніт Джака із сім'єю / Getty Images
Граніт Джака із сім'єю / Getty Images

Сезон-2022/23 став останнім для Граніта Джаки у лондонському Арсеналі. Кілька днів тому він перебрався до леверкузенського Баєра, де він гратиме під керівництвом Хабі Алонсо.

Рішення 30-річного швейцарця повернутись до Німеччини пов'язували з його дружиною Леонітою. Була інформація, що вона відіграла ключову роль у тому, що Джака вирішив перейти до клубу з Бундесліги, оскільки вона була незадоволена життям у Лондоні.

Проте сам футболіст спростував ці домисли.

"Всюди ходили чутки, що моя дружина більше не щаслива в Англії. Це зовсім не так", - цитує Джаку talkSPORT. "Справа в тому, що мене як людину завжди цікавлять нові виклики. Через сім років настав час для чогось нового".

"Ліга не нова, але клуб новий. Під час переговорів із Сімоном Рольфесом (спортивний директор Баєра) і Хабі Алонсо я зрозумів, що довгостроковий проект у Леверкузені вартий того і що він на 100% відповідає мені".

Джака також не забув відзначити свого колишнього наставника Мікеля Артету, якого він вважає тим, хто врятував його кар'єру в Арсеналі після того, як він потрапив у конфлікт із фанатами "канонірів".

Джерело: Getty Images

"Він тренер, який неймовірно багато розуміє у футболі. Той, хто дивиться на футбол зовсім іншими очима".

"У мене з ним були прекрасні стосунки. Частково завдяки йому ми досягли того, чого нам не вистачало роками: потрапляння до Ліги чемпіонів".

Раніше лондонський Арсенал оголосив про укладання нового контракту із ключовим центрбеком команди.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK