Ан-Наср отримав трансферний бан через борг на суму, яку платить Роналду кожен день

Саудівський клуб не зможе підписувати новачків протягом півтора року.
2023 г., 12 липня, 13:30
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

ФІФА оголосила про те, що на саудівський клуб Ан-Наср накладено дисциплінарне покарання у вигляді трансферного бану. Команда Кріштіану Роналду не зможе підписувати нових гравців ні з-за кордону, ні в самій Саудівській Аравії в найближчі три трансферні вікна.

Причина проста - заборгованість за давні трансфери.

Так, в 2018 році Ан-Наср підписав нападника Ахмеда Мусу з Лестера, за якого мав заплатити 16,5 мільйонів євро, але в підсумку залишився винен англійському клубу 457 тисяч євро, а також певну суму бонусами.

Ахмед Муса
Ахмед Муса

Лестер звернувся до ФІФА ще в 2021 році і через суд домігся того, що Ан-Наср повинен виплатити борг. Та за два роки кошти в Лестер так і не надійшли.

Варто відмітити, що зірковий форвард клубу Кріштіану Роналду, за певними даними, отримує близько 548,000 доларів кожного дня. Нещодавно саудівці підписали фіналіста останньої Ліги чемпіонів Марцело Брозовіча

Справу наразі передали до Дисциплінарного комітету ФІФА. Ан-Наср в свій захист говорить про те, що в клубу виникла технічна помилка через процес поглинання аравійським фондом PIF. В клубі сподіваються на пом'якшення покарання.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK