Плакав та дзвонив Б'єлсі: хавбек Манчестер Сіті розповів про складнощі адаптації у новій команді

Незважаючи на історичний требл, Калвін Філліпс не може записати перший сезон на Етіхаді собі в актив.
2023 г., 12 липня, 19:35
Калвін Філліпс / Getty Images
Калвін Філліпс / Getty Images

Калвін Філліпс змінив Лідс на Манчестер Сіті минулого літа, але його ігровий час на Етіхаді був обмежений через травму та вибір Пепа Гвардіоли.

Хавбек збірної Англії провів усього 21 матч за "містян", вийшовши у стартовому складі лише три рази, два з яких припали на той момент, коли команда вже здобула чемпіонство.

У розмові зі Sky Sports він зізнався, що важкий початок життя в Сіті змусив його плакати після матчу проти Лестера (3:1) у квітні.

"Єдиний раз, коли я засмутився через цю ситуацію, це коли Манчестер Сіті грав із Лестером. Я вийшов на поле приблизно на півгодини, але був жахливий", - сказав Філліпс.

"Я пам'ятаю, як добирався додому і був так засмучений собою, що почав плакати".

Саме тоді Філліпс звернувся за порадою до свого колишнього тренера Марсело Б'єлси, під керівництвом якого він грав у Лідсі.

"Я взяв телефон і написав Марсело Б'єлсі, запитавши, чи можу я поговорити з ним. Він відповів мені протягом приблизно п'яти годин".

Джерело: Getty Images

"Я думаю, це його перекладач відправив повідомлення, але він написав: "Так, я б із задоволенням з тобою поговорив". Отже перекладач зателефонував мені, і у нас відбулася телефонна розмова".

"Було просто приємно побалакати. По суті, він сказав мені, що в мене є здібності. Все залежить від впевненості та позитивного настрою. І після цієї розмови я був настільки позитивний, наскільки міг. Було приємно побачити нагороди, отримані в кінці сезону, пройшовши через усе це”.

Нагадаємо, що нещодавно Калвіна Філліпса помітили відпочиваючим у компанії учасниці конкурсу Міс Італія.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK