Воротар-новачок ТОП-клубу АПЛ поселив українських біженців

Зараз вони живуть разом із сім'єю Гульєльмо Вікаріо.
2023 г., 21 липня, 10:06
Гульєльмо Вікаріо / Getty Images
Гульєльмо Вікаріо / Getty Images

Новачок Тоттенхема, який має замінити Уго Льоріса, Гульєльмо Вікаріо ще на початку війни прихистив у себе вдома українських біженців.

Італійський кіпер, який отримав прізвисько Веном, через свою агресивну поведінку на полі, насправді є дуже доброю і милою людиною.

Гульєльмо є послом благовторительної організації Доброта в спорті, а також ще рік тому його сім'я прихистила біженців з України.

Українка Анна та її 11-річний син Мілан мешкають у будинку Вікаріо в Удіне разом із його сім'єю протягом останнього року.

Вони живуть зі мною в Удіне, з моєю родиною. Мілан мені як молодший брат. Коли я повертаюся в Удіне до своєї сім'ї, я проводжу з ним деякий час. Він ходить до школи і вчить італійську мову.

Я сподіваюся, що вони почуваються добре, тому що ситуація в Україні не дуже хороша. Ми намагаємося подарувати посмішку цим людям. Я думаю, що зараз їм добре. І я радий за них, це добре для мене. Коли я виходжу на поле, важливо думати про них. Це надає мені сил", - наводить слова Вікаріо Daily Mail.

Раніше, нагадаємо, Манчестер Юнайтед оголосив про підписання нового голкіпера.

Стежити за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоттенгем

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK